ZVEME VÁS NA VÁNOČNÍ TURNAJE

Jednota Orel Bohunice Vás jako každý rok srdečně zve k procvičení těla i ducha k několika sportovním akcím v předvánočním čase. Hned na začátku prosince, konkrétně 2.prosince si můžete osvěžit své šachové partie z dětství i dospělosti na tradičním Vánočním turnaji v Šachu. V sobotu v 9 hodin Vás v bohunické orlovně přivítá Pavel Lapuník a na černobílých čtvercích Vám ukáže jak padá král se slovy "šach-mat".

Svátek sedmnáctek zažijete 17.12. roku 2017 na sedmnáctém ročníku tradičního Vánočního turnaje ve stolním hokeji - kategorie billiard hockey šprtec. Turnaj je vhodný i pro úplné nováčky, vybavení Vám zapůjčíme. První stolně hokejové zápletky začínají v 10 hodin. 

Je třeba vyzkoušet novou pálku od Ježíška? Možnost máte již tři dny po Vánocích. 27.12. od 9:30 je v orlovně pro děti a mládež připraven turnaj ve stolním tenise. Sebou sportovní obuv a samozřejmě pálku. Věk dětí je omezen na maximálně 18 let. Dospělí však nemusí truchlit. Už o den později se mohou předvést i muži případně ženy, kterým již 18 bylo. 28.12. od 9:30 je pro ně připravena stejná tělocvična u zelených stolů se sítí. Jedinečná možnost se zvednout od televize a odložit misku s cukrovím.

Kdo by měl pocit, že u stolního tenisu se zapotí málo, má možnost si zaběhat v pátek 29.12. u nohejbalu. Jedna z posledních aktivit roku 2017 začíná v 9 hodin, tak proč čekat na předsevzetí až na rok 2018.