ZVEME VÁS NA VÁNOČNÍ TURNAJE

V měsíci prosinci si Vás dovoluje jednota Orel Bohunice opět pozvat na sérii turnajů, které Vám pomohou se vypořádat s udržením váhového limitu po konzumaci svátečního cukroví a také se pobavit při sportech, které zahřejí nejen na těle, ale též na duši.

14.12. můžete utéct z předvánočního shonu z obchodních center a přeplněných silnic k tradičnímu turnaji ve stolním hokeji. Turnaj je určen pro širokou veřejnost a jako každý rok se v něm utkají všichni, kteří dosáhnou na stůl. Vítání jsou naprosto všichni od nováčků až po ty zkušenější. V poklidné atmosféře vyhrávají úplně všichni. Startuje se v 10 hodin. V rámci zapsání se doporučujeme přijít cca o půl hodinku dříve. Jedinou podmínkou jsou přezůvky s sebou. Pro nečleny Orla je startovné symbolických 25,-Kč.

Těsně před Vánocemi je k dispozici mládeži a dětem ve věku do 18 let turnaj v ping pongu. Na turnaj budete potřebovat pálku, sportovní obuv a nějaké pití, aby jste vydrželi až do konce turnaje. Těšit se na vás bude ve velké tělocvičně sám starosta jednoty Orel Bohunice Václav Zavadil, jenž se bude starat o hladký chod turnaje.

Pokud již budete mít stolních her plné ruce, mohou ti starší navštívit v pátek 27.12. turnaj v nohejbale, kde procvičí své nohy. Pro úspěch je třeba samozřejmě vhodná obuv. Pro vaši účast se včas nahlašte pořadateli Josefovi Musilovi, který bude v pátek všem přítomným plně k dispozici.

Kolotoč turnajů zakončí v sobotu 28.12. turnaj dospělých v ping pongu. Vítány jsou ženy i muži, kteří budou mít mimo vhodného sportovního přezutí i pálku na stolní tenis.

Nuže přijďte, zahrajte si, procvičte tělo a pobavte se s přáteli.

Těšíme se na Vás v orlovně Brno-Bohunice, Hraničky 5.